+08 7029774

Cobi Rehab Sverige

Cobi Rehab

Cobi Rehab/Uriform har arbetat med positioneringslösningar sedan mitten av 90-talet, då Tumle kudden lanserades i Sverige. Under denna tid har vi haft möjligheten att möta många personer med väldigt olika behov vilket har givit oss en stor erfarenhet för att kunna hitta den lösning som behövs i de olika situationerna.

Under våren 2018 blev Uriform uppköpt av Cobi Rehab i Danmark, vilket har gjort att vi har nya produkter i vår portfölj. Detta är vi mycket glada för då vi nu ser att vi har möjligheten att möta alla behov från den enklaste positioneringen till de mer avancerade.

Vårt koncept är att erbjuda positioneringslösningar för alla olika behov. Genom vår breda erfarenhet av positionering kan vi vara behjälpliga med utprovningar. Vi anser att en viktig del i vårt arbete är att utbilda personer som arbetar med positionering. Vi har därför utformat olika utbildningspaket som ger både förskrivare och vårdpersonal en god kunskap omkring positionering och våra produkter. Vi samarbetar också gärna med våra kunder för att utforma utbildningar utefter specifika önskemål.

Uriform/Cobi Rehab har som affärsidé att erbjuda sina kunder ett tryggt och nära samarbete med utgångspunkt från absolut högsta produktkvalitet och nolltolerans för fel i såväl produkten som kontakten med våra kunder.

Idag har Uriform/Cobi Rehab flera avtal med olika regioner i landet. Under åren och fram till idag har Uriform/Cobi Rehab levererat positioneringskuddar till i stort sett hela Sverige.

 

Cobi Rehab vill gärna hjälpa dig.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få veta mer om våra produkter.

You have Successfully Subscribed!