+08 7029774

Cobi Academy

Cobi Academy: Vårt egna undervisnings- och kunskapscenter

Kunskapsspridning och utbildning är något som vi brinner för på Cobi Rehab. Genom att erbjuda färdiga och skräddarsydda utbildningar så har vi möjligheten att ger er verktygen för att möta behoven hos de personer ni arbetar med.

Våra uppskattade utbildningar inom positionering har riktats till många olika yrkeskategorier och anhöriga. Det har varit allt från mindre grupper, personliga assistenter som arbetar hos en specifik person till stora digitala utbildningar med många deltagare. Utbildningarna är oftast en blandning mellan teori och praktik. När tiderna har varit som de varit är vi glada över att kunna träffas digitalt och hoppas kunna komma ut med praktiska uppföljningar när tiderna tillåter det.

Cobi Rehab är glada över att nu också kunna erbjuda utbildning inom området bariatri, tunga brukare. Där vi talar bland annat om vad man behöver tänka på när det gäller förskrivning av hjälpmedel och bemötande.

Finns det något ni känner att ni skulle vilja vidareutveckla er inom? Behöver vårdpersonal en utbildning inom positionering så att de bättre kan förstå och nyttja de hjälpmedel som förskrivs? Alla kan behöva en uppfräschning och lite tips och tricks så att ni bättre kan möta behoven hos de personer ni arbetar med.

Cobi Rehab finns här för att hjälpa er och sy ihop en utbildning som passar just erat behov.

Hör gärna av er till oss för att så kan vi tala mer om vilken sorts utbildning ni är intresserad av.

Telefon: 08-7029774
E-post: info@cobirehab.se

Cobi Rehab vill gärna hjälpa dig.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få veta mer om våra produkter.

You have Successfully Subscribed!