+08 7029774

Nyheter

28. oktober 2019

Fokus Hjälpmedel i Stockholm

Vi tackar alla som var och besökte oss i montern.

Vi har haft många givande samtal och hoppas att ni känner det samma.

Vi hoppas få träffa er alla snart igen.

Hälsningar från Petra och Maria

 

18. oktober 2019

Fokus Hjälpmedel i Stockholm

Vi kommer att vara med på Fokus Hjälpmedel i Stockholm den 22-23 oktober 2019 . Under dessa dagar kommer vi att visa Kelvin, både med och utan hjälpmotor, Bendixryggen, Mobibed och självklart alla våra positioneringskuddar.

Vi är så glada och stolta över vårt breda sortiment inom positionering, där vi kan hjälpa till från den allra enklaste positioneringen till de riktigt avancerade.

Kom förbi och prata med oss och lär dig mer om positionering och våra produkter.

Vi finns i monter F:06B

06. september 2019

Dags för nästa steg… även om vi fortsätter i samma fotspår

Nu är det lite drygt ett år sedan våra gamla ägare la hatten på hyllan och Uriform köptes av Cobi Rehab från Danmark.

Under året som gått har vi fått lite nya produkter, bland annat Kelvinrullstolen som vi med glädje har sett att många av er har mottagit väl och vi har haft många roliga och lyckade utprovningar.

Nu är det dags att ta nästa steg och byta kostym. Från 1 oktober kommer vi heta Cobi Rehab, men det är också det enda som kommer att ändra sig. Vi kommer fortfarande att ha kvar samma produkter, samma organisationsnummer och samma bankgironummer.

Under hösten kommer vi att få en ny hemsida, där ni kommer att hitta all information som finns på vår hemsida idag.

Hemsidan är under uppbyggnad, men vill ni gå in och tjuvkika så kan ni göra det redan nu på cobirehab.se

20. mars 2019

Leva & Fungera. Besök från våra kollegor från Cobi Rehab och Life & Mobility

Cobi Rehab har en omfattande och djup produktportfölj inom positionering, som på ett fint sätt kompletterar produktsortimentet i URIFORM. Vi ser nu fram emot att få möjlighet att introducera Cobi Rehab´s produkter på den svenska marknaden, avslutar Torbjörn Måård.

Läs mer om Cobi Rehab här.

Vill du veta mer om de tekniska detaljerna på Kelvin rullstolen och Bendixryggen?
Under onsdagen kommer Waldemar Kip från Life & Mobility, producenten av Kelvin och Bendix, att vara på plats. Han kan allt om dessa produkter!

Ta chansen och kom lär dig mer om dessa produkter från våra kunniga kollegor.

Monter B03:14

8. mars 2019

Organisationsförändring i URIFORM

Under början av året har URIFORM genomfört en organisationsförändring som tyvärr innebär att Annika Salminen jobbar sin sista dag i URIFORM den 8 mars.
Vi önskar Annika lycka till i framtiden!

Detta innebär för er som tillhör Region Jönköpings län och Västra Götalands regionen, att kontaktperson blir Petra Sandsten, telefon: 072-506 97 71 eller e-post: petra.sandsten@uriform.se

För er som tillhör Region Halland, Region Skåne, Region Kalmar län, Region Kronoberg och Region Blekinge blir kontaktperson Maria Jonsson, telefon 076-787 85 35 eller e-post: maria.jonsson@uriform.se

6. mars 2019

Dags för Leva & Fungera i Göteborg 26. – 28. mars

Nu är det dags att visa upp både nya och gamla produkter under Leva & Fungera.

Vi är glada kunna presentera den nya Cobi kudden som ger oss nya möjligheter till positionering från de allra enklaste till mer avancerade fall.

Tre andra produktnyheter i vår monter:
• Rullstolen Kelvin från Life & Mobility.
• Bendix ryggen.
• Hybridmadrassen Cobi hybrid.

Självklart hittar du också TUMLE kuddar för positionering i vått och torrt.

Vi kommer att få besök från Cobi Rehab, Danmark och från Life & Mobility, Holland. Så passa på tillfället att se nya och gamla produkter och samtidigt ställa frågor till oss och våra kollegor på Cobi Rehab och Life & Mobility.

Välkomna till Monter B03:14! 

 

24. maj 2018

Generationsskifte ger URIFORM ny ägare

Efter genomfört generationsskifte i URIFORM har danska organisationen Cobi Rehab Aps den 2 maj 2018 övertagit URIFORM AB från familjen Måård. Torbjörn Måård knyts under en tid till den nye ägaren Cobi Rehab som extern konsult för att bl.a. bistå med konkreta uppdrag i arbetet med sammanslagningen av de två företagen.

Cobi Rehab är en dansk handels- och serviceorganisation som driver egen produktutveckling och tillverkning på legobasis. Företaget har sedan 1995 specialicerat sig på att utveckla, tillverka och sälja positioneringslösningar fört personer med funktionsvariation.

Hos Cobi Rehab är respekten för den enskilda brukaren i focus, där uppdraget och ”drivet” är att erbjuda enskilda brukare ökad livskvalié. Utifrån specifika behov läggs stor vikt på värdighet för både brukare och vårdpersonal, på hög kvalite, på fakta samt omtanke på förbättrad arbetsmiljö för vårdpersonal.

Sättet att arbeta och tänka är således mycket lika i URIFORM och Cobi Rehab, och i och med det nya ägarskapet förstärker URIFORM sin position som ledande leverantör av positioneringslösningar i Sverige, säger Torbjörn Måård.

Cobi Rehab har en omfattande och djup produktportfölj inom positionering, som på ett fint sätt kompletterar produktsortimentet i URIFORM. Vi ser nu fram emot att få möjlighet att introducera Cobi Rehab´s produkter på den svenska marknaden, avslutar Torbjörn Måård.
Läs mer om Cobi Rehab här.

 

 

Cobi Rehab vill gärna hjälpa dig.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få veta mer om våra produkter.

You have Successfully Subscribed!